El Naufragi del Golea (1993-1995) [ràdio]

[Clicant sobre la imatge es pot descarregar la memòria sencera del programa]


Aquests són els únics programes que estan digitalitzats, però potser més endavant se'n podran afegir d'altres.
Es gravaven en cintes de vídeo i no sé quant de temps es conservaran intactes. Han passat gairebé trenta anys i no se sap mai com pot acabar...
En tot cas, sí que està disponible per descarregar la memòria del programa publicada el 1997. Allà veureu que tot això del Golea va venir de casualitat, però ha estat una casualitat gabellina que ja dura trenta anys i que ha format part de la meva vida d'una manera fonamental i no ha estat tan sols una anècdota, com semblava que seria quan va començar.
Aquests programes, vists des de la distància, tenen algunes deficiències, entre d'altres, que jo estava tot sol de cara a la paret i em costava imaginar que parlava per qualcú i, a més, ho feia un poc fluixet i encarcarat. A banda de les qüestions tècniques, bastant precàries, com vos podeu imaginar. Però quan ho pens, va ser tota una aventura fer tot això tot sol, manejant la taula, posant vinils, cassets i Cd's, fer el guió, seleccionar la música i preparar-la perquè sonàs en el moment adequat... No sempre me'n vaig sortir, però això no lleva que hi hagués alguns moments memorables, si més no per mi, és clar.

 
 

Comentaris